Kirsten Wild

2 ritzeges Energiewachttour 2016

Na een moeizame start kwam Kirsten steeds beter in de wedstrijd en wist zelfs de laatste 2 ritten in een massasprint te winnen.

De eerste rit, de ploegentijdrit, leverde voor Team Hitec-Products een 6e plaats op. Hiermee waren ze dik tevreden. De dag erna reden teams als Boels-Dolmans en Canyon-Sram vanaf de start een zo hoog tempo dat er maar 15 rensters overbleven. In de laatste ronde werd het voor Kirsten teveel en moest ze het groepje laten gaan. Ze kon het peloton net voorblijven.
In etappe 3 stond er weinig wind en wist een kopgroepje te ontsnappen. Julie Leth van Hitec was hierin vertegenwoordigd en werd knap tweede.
De vierde dag was een drukke dag. Eerst een ochtendrit die eindigt in een massasprint en die Kirsten wint! Daarna de tijdrit. Kirsten beslist rustig aan te doen en zich te sparen voor de laatste rit op het duitse eiland Borkum. Goede keuze blijkt achteraf. Ook deze rit eindigt in een massasprint. De zeer technische finish lijkt haar te liggen en ze wint zo ook de 5e etappe!

Kirsten Wild wint de etappe in Zuidhorn/Energiewacht Tour.

Kirsten Wild wint de etappe in Zuidhorn/Energiewacht Tour.

10-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Borkum BORKUM (GER) wielrennen De slotetappe van de Energiewachttour was een etappe op het Duitse Waddeneiland Borkum. Het peloton met Ellen van Dijk voorin langs de Waddenzee

10-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Borkum
BORKUM (GER) wielrennen De slotetappe van de Energiewachttour was een etappe op het Duitse Waddeneiland Borkum. Het peloton met Ellen van Dijk voorin langs de Waddenzee

10-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Borkum BORKUM (GER) wielrennen De slotetappe van de Energiewachttour was een etappe op het Duitse Waddeneiland Borkum. De slotetappe van de Energiewachttour is gewonnen Kirsten Wild voor de Zwolse was het alweer de tiende etappe overwinning in deze koers

10-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Borkum
BORKUM (GER) wielrennen De slotetappe van de Energiewachttour was een etappe op het Duitse Waddeneiland Borkum. De slotetappe van de Energiewachttour is gewonnen Kirsten Wild voor de Zwolse was het alweer de tiende etappe overwinning in deze koers

09-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Zuidhorn ZUIDHORN (NED) wielrennen Kirsten Wild heeft de vierde etappe van de Energiewacht Tour gewonnen. De renster van Hitec versloeg in Zuidhorn leidster Chantal Blaak van Boels-Dolmans (tweede) en Barbara Guarischi van Velocio-Sram (derde) in de sprint. Het was voor Wild haar eerste wegkoers na het WK Baan.

09-04-2016: Wielrennen: Energiewachttour vrouwen: Zuidhorn
ZUIDHORN (NED) wielrennen
Kirsten Wild heeft de vierde etappe van de Energiewacht Tour gewonnen. De renster van Hitec versloeg in Zuidhorn leidster Chantal Blaak van Boels-Dolmans (tweede) en Barbara Guarischi van Velocio-Sram (derde) in de sprint. Het was voor Wild haar eerste wegkoers na het WK Baan.

< GA TERUG